Rems bij RvO Techniek

Sinds de oprichting in 1909 REMS ontwikkelt producten voor de verwerking van buizen, vooral voor sanitair en verwarming installateurs.  Als eerste handgereedschap, gevolgd door machines en elektrische gereedschappen. De uitspraak van de oprichter Christian Foell “REMS moet superieur zijn” is altijd de benchmark voor het merk geweest.

REMS is vandaag de dag een toonaangevende fabrikant van machines en gereedschappen voor buis te werken. REMS technici hebben overtuigende ontwikkelingen, baanbrekende ideeën om het dagelijkse leven van de installatie voor professionals te verlichten.  Met alle essentiële eisen in het achterhoofd en het gebruik van uitgebreide praktische ervaring. Deskundigen uit alle gebieden zorgen ervoor dat elke verbetering wordt verwerkt in nieuwe ontwikkelingen.  Dus het perfecte gereedschap voor het zware gebruik op de werkplek.

REMS producten vanwege hun innovatieve technologie en de hoge kwaliteit, zeer gewaardeerd en in gebruik over de hele wereld.  Steeds weer is Rems in staat om door middel van innovatieve producten in de voorhoede te zitten van de technologische vooruitgang. Veel aanwezige en buitenlandse octrooien, bewijzen dit.

Heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u documentatie aanvragen, mail ons en u krijgt zo snel mogelijk bericht.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    Naam

    Bedrijfsnaam

    Email

    Vraag of opmerking